The Cathotel

The Cathotel

The Cathotel is een kleinschalig kattenhotel in het Westfriese dorpje Hem (tussen Hoorn en Enkhuizen).

Ik heb al een aantal jaren twee kattentrimsalons, in Amsterdam Zuid en in Hem. Het bleek dat veel mijn klanten met een langharige kat, na terugkomst van vakantie een kat met klitten hadden, omdat de oppas niet of onvoldoende had gekamd. Zo is bij mij het idee voor een kattenhotel ontstaan. Bij The Cathotel wordt de vacht van uw kat goed onderhouden, zodat u altijd een klitvrije kat mee naar huis neemt.

Het verblijf is inclusief de normale dagelijkse vachtverzorging. Een voorwaarde is echter wel dat uw kat geen ernstige klitten mag hebben. Is dit wel het geval dan zullen de kosten voor een trimbehandeling extra in rekening worden gebracht, want als trimster laat ik geen kat met ernstige klitten onverzorgd in mijn hotel verblijven. Op een trimbehandeling tijdens het verblijf krijg u een korting van EUR 5,00. 

De katten verblijven in een kleine groep van max. 6 katten in een tuinhuis achter in de tuin. Het tuinhuis is voorzien van twee aparte buitenrennen en een kleine zolder waar de katten zich terug kunnen trekken of kunnen spelen. Er zijn voldoende slaap-, speel- en krabmogelijkheden aanwezig.

Het verblijf in een groep met vreemde katten is meestal geen probleem. Alle katten zijn immers in een, voor hun vreemde, omgeving en hoeven dus geen territorium te verdedigen.

Het is mogelijk om uw kat in Amsterdam af te geven of op te halen mocht u Hem te ver rijden vinden. Dit wel in overleg, want ik ben immers niet alle dagen in Amsterdam.

Wilt u reserveren of meer info over het The Cathotel? U kunt mij telefonisch bereiken op 06 251 20 251 of u kunt e-mailen naar info@thecatbarber.nl en dan neem ik z.s.m. contact met u op.

The Cathotel voert brokjes en natvoer van Royal Canin.