Contact The Catbarber 

Wilt u een afspraak maken of een vraag stellen?Stuur een bericht via WhatsApp 06 251 20 251 of u kunt e-mailen naar info@thecatbarber.nl en dan neem ik z.s.m. contact met u op.

Openingstijden:
Uitsluitend op afspraak. Ook ‘s avonds en op zaterdag.

Telefoon:Contact The Catbarber
06 251 20 251

Als ik bezig ben met het trimmen van een kat kan het voorkomen dat ik niet in staat ben om de telefoon op te nemen. Stuur dan een bericht via WhatsApp

Adres The Catbarber Kattentrimsalon Amsterdam Zuid:

Heemstedestraat 55 (hoek Westlandgracht)
1059 EA Amsterdam.


Let op! De trimsalon is uitsluitend geopend op afspraak.

Bereikbaarheid per auto:
Nabij A10, afrit S106 of S107. De trimsalon is gevestigd op de hoek van de Heemstedestraat/Westlandgracht. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Westlandgracht. Betaald parkeren (ma – za van 9:00 – 24:00).

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
De trimsalon ligt op 1 min. lopen van de halte Westlandgracht (tram 2 en bus 62) en op 5 min. lopen van halte Hoofddorpplein (bus 15).

Adres The Catbarber Kattentrimsalon West Friesland:

Driebanweg 15, unit 60 (t.o. nummer 1)

1607 ML Hem


Let op! De trimsalon is uitsluitend geopend op afspraak.

Bereikbaarheid per auto:
Afslag Hem aan de N506 (provenciale weg tussen Hoorn en Enkhuizen). De trimsalon is gevestigd op een bedrijventerrein, dus u kunt bij de voordeur aankloppen. Parkeren voor de deur.

Contact The Catbarber

The Catbarber werkt uitsluitend op afspraak, ik neem dus de tijd voor uw kat. Hierdoor ben ik genoodzaakt annuleringkosten in rekening te brengen indien u uw afspraak binnen 24 uur voor het afgesproken tijdstip annuleerd. Deze kosten, EUR 25,00, zullen worden opgeteld bij de kosten van een eventueel nieuw gemaakte afspraak.